Navigatie overslaan
Open

Woned

Woned is een investeringsfonds dat investeert in duurzame vrije sector huurwoningen in Nederland.

Investeer nu in Woned en ontvang € 50,- *

Deelname vanaf € 1.000,-

  • Rendementsdoelstelling 7,0% per jaar
  • Deelname vanaf € 1.000,-
  • Geen instapkosten en lage fondskosten
  • Gematigd risicoprofiel, sterke groeimarkt
  • Duurzame woningportefeuille
  • Fonds met 63 wooneenheden en 3 commerciële ruimtes

De inkoop van certificaten is vanaf maandag 15 mei 2023, opgeschort zoals omschreven in art. 9.3 van het prospectus van Woned N.V. Daarmee kwalificeert Woned N.V. tot nadere orde als een besloten vastgoedfonds.

Gezien de actuele marktontwikkelingen, waarbij rentekosten oplopen en woningprijzen dalen, heeft de directie van Woned N.V. tot deze maatregel besloten. De afgelopen maanden is de instroom van nieuw kapitaal gestaag afgenomen. Ten einde de liquiditeit in het fonds te kunnen borgen, is uitstroom van kapitaal op dit moment onwenselijk.

Nadrukkelijk wijst de directie erop, dat het fundament van de markt voor huurwoningen ongewijzigd positief is. De hoge inflatie draagt bij aan groei van de huurinkomsten en de vraag naar huurwoningen in Nederland is ongebroken sterk. Investeren in Woned blijft dan ook gewoon mogelijk.

Waardevast

Op dit moment is de vraag naar goed en duurzaam wonen groot. De rendementsprognose voor Woned bedraagt hierdoor 7,0%**.

Toegankelijk

Woned is een toegankelijk investeringsfonds omdat u al vanaf €1.000,- mede-eigenaar bent van duurzaam woonvastgoed verspreid over de middelgrote steden in Nederland. En dat volledig online.

Duurzaam

Woned investeert in duurzame vrije sector huurwoningen die minimaal beschikken over energielabel A. Dit komt de participanten, de huurders en het milieu ten goede.

Ervaren beheer

Initiatiefnemer en beheerder van Woned is Hanzevast Capital N.V. Sinds 1995 beheert Hanzevast vastgoed in Nederland en Noord-Duitsland.

Beleggen in Woned


Factsheet

Deze factsheet geeft u een snel overzicht van een aantal belangrijke fondsfeiten. Lees alles over het fondsprofiel, kerngegevens en het beleggingsbeleid.

Factsheet Woned

Markt

Met Woned richten we ons heel duidelijk op investeren in vrije sector huurwoningen. Dit is niet zomaar. Ontdek welke factoren er meegenomen zijn in deze afweging.

Markt Woned

In- en uitstappen

Tijdelijk opgeschort

Woned heeft een open-end uitgiftestructuur. Hierdoor kunt u maandelijks participeren en is het periodiek mogelijk uw participaties aan het fonds te verkopen.

In- en uitstappen

Downloads

Hier kunt u diverse documenten downloaden met betrekking tot Woned. Download alle voorgaande jaar- en halfjaarrekeningen, het prospectus en EID.

Downloads Woned

Portefeuille Woned

Actuele panden in Woned

Folkingestraat - Groningen

In ‘Het Beerenhuis’ gelegen aan de Folkingestraat 7-7A te Groningen bevindt zich een winkelruimte op de begane grond en zeven wooneenheden op de verdiepingen en in het achterhuis.

Meer informatie

De Ruijterkade - Amsterdam

In het Rijksmoment aan de De Ruijterkade 105 & 106 te Amsterdam bevinden zich 4 driekamerappartementen op de tweede en derde verdieping, allen met een blijvend vrij uitzicht over het IJ. Het Centraal Station is direct om de hoek en op 4 minuten loopafstand, daarnaast is het gebouw ook voor commercieel gebruik.

Meer informatie

De Rijp - Schepenakker

De ruime nieuwbouwwoningen in De Rijp kwalificeren zich volgens de meest actuele bouwvoorschriften als “0 op de meter” woningen en zijn onderdeel van een grotere nieuwbouwontwikkeling van 70 wooneenheden.

Meer informatie

Nijlandstraat - Assen

Luxe driekamerappartementen met een woonoppervlakte van 97 m² per appartement. Alle appartementen beschikken over een compleet ingerichte keuken, twee toiletten, badkamer inclusief bad, douche en een dubbele wastafel. Alhoewel de appartementen op loopafstand van zowel het station als het stadscentrum liggen, beschikken ze allen over een individuele parkeerplaats op een afsluitbaar dek.

Meer informatie

Molukkenstraat - Groningen

Het appartementencomplex Satu Hati aan de Molukkenstraat in Groningen beschikt over 19 moderne appartementen met variërende oppervlaktes van 71 t/m 75 m². De appartementen beschikken allen over een externe bergingsruimte en ruim balkon of dakterras.

Meer informatie

Bouwe Landlaan - Apeldoorn

Volledig gemoderniseerde 2-kamer appartementen voorzien van woonkamers met vrij uitzicht, luxe inbouwkeukens en complete badkamers die van alle gemakken zijn voorzien. De appartementen bevinden zich allen op de bovenste verdieping met elk een eigen berging. Daarnaast zijn er gebruiksrechten voor parkeerplaatsen aanwezig.

Meer informatie

Boumaboulevard - Groningen

Twee luxe appartementen van 113 m2 die zich bevinden op de 7e verdieping van het appartementencomplex de Stoker in Groningen. De appartementen zijn volledig voorzien van vloerverwarming en beschikken over een balkon op het Zuidwesten.

Meer informatie

Poporastraat - Zwolle

De appartementen aan de Poporastraat in Zwolle betreft één tweekamerappartement van 50 m² en bevindt zich op de 3e verdieping in één van de hipste appartementencomplexen van Zwolle.

Meer informatie

Risico’s bij deelname

Beleggen gaat altijd gepaard met risico’s. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat uw investering weinig tot geen inkomsten genereert, of dat (een deel van) uw inleg verloren gaat. Woned heeft een gematigd risicoprofiel. Dat wil echter niet zeggen dat u als belegger geen risico’s loopt. We raden u aan het prospectus en het essentiële-informatiedocument zorgvuldig te lezen (zie ook downloads).

Vergunning

Per 2017 heeft Hanzevast Capital als eerste in Nederland een vergunning van de AFM ontvangen voor het aanbieden van participaties in WONED NV, een open-end investeringsfonds dat belegt in duurzaam residentieel vastgoed in Nederland. Dat zorgt voor flexibiliteit voor de beleggers. U kunt deelnemen in WONED, waar u uw deelname tussentijds kunt verhogen, verlagen of beëindigen. WONED investeert in de realisatie van nieuw te vervaardigen residentieel vastgoed, in de verduurzaming van bestaande woningen en in het conserveren van monumentale panden.

De bovenstaande voorwaarden zijn per 15 mei 2023 tijdelijk opgeschort.

* Wanneer u een automatische maandelijkse inleg doet van € 250,- voor minimaal zes maanden, ontvangt u bovendien een welkomstbonus van € 50,-.

** Het Fonds heeft een rendementsdoelstelling van 7,0% op jaarbasis, bestaande uit: 4,0% direct rendement en 3% indirect rendement. Het directe rendement betreft het uitgekeerd rendement. Het indirect rendement betreft de verandering van de Intrinsieke Waarde per Certificaat. Beleggers kunnen deelnemen in het Fonds door Certificaten te kopen. Meer informatie over het beleggingsbeleid vindt u in hoofdstuk 5 van de prospectus.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.