Navigatie overslaan

Beheer voor particulieren en bedrijven

Beheer

Reeds sinds 1995 is Hanzevast Real Estate actief als beheerder van vastgoed. Een pand in beheer geven bij Hanzevast Real Estate biedt u de volgende voordelen:

Indien u een pand bij Hanzevast Real Estate in beheer geeft, kunt u zorgeloos achterover leunen en ons het werk laten doen. U wordt elk kwartaal middels uitgebreide kwartaalrapportages geïnformeerd over de prestaties van uw vastgoed. De medewerkers van Hanzevast Real Estate nemen u het vervelende werk uit handen en zorgen er voor dat uw huurders zich aan alle contractuele afspraken houden.

Binnen Hanzevast Real Estate krijgt u een vast aanspreekpunt welke volledig op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw pand of portefeuille.

Hanzevast Real Estate is sinds 1995 uw partner voor het beheer van uw vastgoed. Sinds de oprichting heeft Hanzevast Real Estate voor diverse opdrachtgevers circa € 3.4 miljard aan vastgoed in het beheer gehad. Deze jarenlange ervaring met vastgoedbeheer zorgt er voor dat alle situaties de revue al eens zijn gepasseerd en Hanzevast met elke situatie raad weet.

Contact

Jeroen Westerhof Asset manager

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.