Navigatie overslaan

Hanzevast Real Estate

Hanzevast Real Estate faciliteert sinds 1995 verhuur en beheer binnen en buiten Nederland namens de beleggers in haar vastgoedfondsen.

Over Hanzevast Real Estate

De kernactiviteiten van Hanzevast Real Estate omvatten het verhuren en managen van residentieel en commercieel vastgoed. Namens de beleggers in onze fondsen, alsmede een aantal particuliere beleggers met eigen vastgoed, voeren wij het financieel, commercieel en technisch beheer van de gebouwen in eigendom bij deze partijen.

Hoogwaardige kantoorruimtes

Een gunstige ligging en bereikbaarheid kenmerken onze kantoorgebouwen die tevens voldoen aan de geldende parkeernormen. Als directe vertegenwoordiger van de eigenaar is onze werkwijze erop gericht de gebouwen zorgvuldig te onderhouden. Dit stelt u als huurder in staat om u volledig op uw eigen business te richten.

Een persoonlijke relatie

Als huurder heeft u een vast contactpersoon die goed op de hoogte is van het gehuurde pand en de omgeving. Op die manier zijn wij in staat in te spelen op uw wensen. Omdat een huurder/verhuurder-relatie wordt aangegaan voor meerdere jaren, vinden wij het erg belangrijk hierin te investeren.

Duurzaamheid

Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast Real Estate duurzaamheid hoog in het vaandel staan en doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid wordt derhalve niet enkel als ethisch verantwoord beschouwd, maar als een concrete werkwijze die zowel toekomstbestendig als van collectief belang is. Hanzevast Real Estate gaat daarom waar mogelijk over tot verduurzaming van de gebouwen. Ook binnen de eigen organisatie wordt duurzaamheid geleefd. Zo werd al bij de oprichting in 1995 de keuze gemaakt om enkel met gerecycled papier te werken.

Hiernaast probeert Hanzevast Real Estate in overleg met onze huurders toepassingen te bedenken om het energieverbruik te monitoren, waardoor afwijkingen in het gebruik kunnen worden gesignaleerd. Hierdoor kan er bewuster met het verbruik worden omgegaan.

De beheerder is zelf in 2020 afgestapt van de individuele, met verbrandingsmotor aangedreven auto’s. Hiervoor in de plaats zijn elektrische pool auto’s gekomen. Hiermee is de ecologische footprint van de beheerder significant verlaagd.

Jarenlange ervaring in vastgoedbeheer

Hanzevast Real Estate is sinds 1995 uw partner voor het beheer van uw vastgoed. Sinds de oprichting heeft Hanzevast Real Estate voor diverse opdrachtgevers circa € 3,4 miljard aan vastgoed in het beheer gehad. Deze jarenlange ervaring met vastgoedbeheer zorgt er voor dat alle situaties de revue al eens zijn gepasseerd.

Bent u benieuwd naar het pakket aan diensten wat wij u op het vlak van vastgoedbeheer kunnen aanbieden?

Beheer voor particulieren en bedrijven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.