Navigatie overslaan

Sponsoring

Maatschappelijke ambities motiveren ons om terug te geven aan de lokale gemeenschap waar we deel van uitmaken. Hanzevast is trotse sponsor van het Noord Nederlands Orkest, Museum De Buitenplaats in Eelde en de professionele Groningse basketbalclub Donar.

Noord Nederlands Orkest (NNO)

Het Noord Nederlands Orkest is opgericht in 1862 en daarmee Nederlands oudste professionele symfonieorkest. Het NNO brengt symfonische muziek tot leven in de drie Noordelijke provincies, met zo’n 120 concerten per seizoen. Het NNO is het meest veelzijdige orkest van Nederland. De programmering is verrassend en breed; van puur en onversneden klassiek tot cross-overs met popmuziek.

Bekijk NNO

Donar

Sinds 1951 is Donar actief in de Nederlandse basketballwereld. Wat begon als onderdeel van studentenvereniging Vindicat eindigde in de professionele basketballclub zoals Donar dat nu is. In de historie van Donar werd zes keer het landskampioenschap veroverd en vijf keer de NBB-beker. In de loop der jaren heeft de club diverse malen meegespeeld in Europese toernooien.

Bekijk Donar

Museum De Buitenplaats

Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur tot liefhebbers van historische en moderne architectuur. Het museum streeft naar het tentoonstellen van figuratieve kunst in de breedste zin van het woord. Hierbij focust het museum op hedendaagse kunst, werk op papier, illustratie, klassieke moderne kunst, tuinarchitectuur en aspecten van de natuur, zowel in het museum als in het Nijsinghhuis en tuin.

Bekijk Museum de Buitenplaats

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.