Navigatie overslaan

Technisch management

Het management team in Groningen is wereldwijd, en op 24/7 basis, verantwoordelijk voor het technisch beheer van haar schepen. Dit stelt de rederij in staat zich aan haar contractuele verplichtingen versus derde partijen te voldoen.

Het onderhoud vindt proactief alsmede reactief plaats op een bedrijfstechnisch effectieve en kostenbewuste manier. Hierbij wordt rekening gehouden met het vaargebied, de lading, externe service suppliers (zoals leveranciers van bijvoorbeeld kraandraden) en de beschikbaarheid van de benodigde tijd daar waar en wanneer er reparaties uitgevoerd moeten worden. In nauwe samenwerking met contractuele partijen (b.v. de charteraar) wordt groot onderhoud (b.v. droogdok) voorbereid en uitgevoerd.

Al het voorgaande vindt plaats gedachtig de onderhoudseisen zoals gesteld door vlaggenstaat en klasse. De laatste geeft de certificaten uit ter bevestiging zodat wat gecontroleerd is ook aan de gestelde eisen voldoet. In principe wordt alles aan boord gecontroleerd op de daartoe geëigende intervals: onder andere de hoofdmotor, de zwemvesten, het onderwaterschip en de ankerkettingen.

Hanzevast Ship Management (HVSM) kan eveneens diensten verlenen, op het gebied van technisch/operationeel en quality, aan derde partijen. Zo kunnen geïnteresseerde scheepseigenaren profiteren van de jarenlange ervaring en expertise zoals verworven gedurende de afgelopen 27 jaar en op tientallen schepen: sleepboten, droge bulk schepen, tankers, off shore/diving support schepen en multi-purpose schepen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.