Navigatie overslaan

Werken

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte of werkplek? Bij Hanzevast Real Estate bent u aan het juiste adres.

Bekijk hieronder direct het actuele aanbod aan kantoorruimte.

Staat er geen passende kantoorruimte voor u tussen of is deze reeds verhuurd? Geef via het onderstaande formulier aan waar u naar op zoek bent.

Het is ook mogelijk om een aanhuur opdracht uit te zetten bij Hanzevast Real Estate. Wij adviseren u over de oplossing welke het beste bij uw organisatie past.

Linie - Apeldoorn

“La Baronne” maakt onderdeel uit van het multifunctionele kantorencentrum “La Bastion”, gelegen op een prominente locatie in Apeldoorn Oost. Het is een modern kantoorgebouw met een fraaie architectuur.

Meer informatie

Hengelosestraat - Enschede

Het hoogwaardige kantoorgebouw “Le Mistral” ligt in Enschede op een geweldige zichtlocatie. Op het Kennispark en direct tegenover de Universiteit van Twente. Dit pand wordt aangeboden met energielabel A!

Meer informatie

Mercator - Sittard

Mercator 3 betreft een fraai bedrijfsverzamelgebouw op een goed bereikbare locatie nabij het centrum van Sittard. Het complex heeft per direct ca. 5.475 m² kantoorruimte beschikbaar, doordat er reeds een opzegging van een huurder heeft plaatsgevonden.

Meer informatie

Inschrijven huren zakelijke ruimte Hanzevast

Heeft u interesse in één van bovenstaande ruimtes of wilt u op de wachtlijst geplaatst worden schrijf uzelf dan in middels onderstaand formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.