Navigatie overslaan

Mercator - Sittard

Gebouw

Mercator 3 betreft een fraai bedrijfsverzamelgebouw op een goed bereikbare locatie nabij het centrum van Sittard. Het complex heeft per direct ca. 5.475 m² kantoorruimte beschikbaar, doordat er reeds een opzegging van een huurder heeft plaatsgevonden. De ruimten zijn per etage van ca. 400 m² te huren. Het gehele gebouw is voorzien van zonneschermen en er is een restaurant op het terrein.

De verdiepingen zijn via de grote centrale hal met de lift bereikbaar. Het object is compleet geoutilleerd voor functioneel kantoorgebruik en omvat onder andere systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, volledige ICT-infrastructuur, topkoeling, spreekkamers en een bemande receptie. Verder is het gebouw aangesloten op het Groene Net waardoor deze voorzien is van een EPA A-Label (energielabel). Bovendien omvat het complex een bedrijfsrestaurant, waar voor personeelsprijzen gegeten en gedronken kan worden. De locatie, het afwerkingsniveau en de architectuur staan garant voor een representatieve kantoorhuisvesting

Locatie

Het object is op goede stand gesitueerd aan de rand van “kantorenpark Sittard”. In de directe omgeving bevinden zich diverse hoogwaardige kantoorobjecten waaronder DSM, Stamicarbon, ZO Wonen, Sabic, en Rabobank. De locatie is zowel per auto als ook met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, met een directe aansluiting op de in- / uitvalswegen van en naar het nabijgelegen snelwegennet A2 (Maastricht-Eindhoven) en A76 (Heerlen-Aken- Antwerpen). Onder in de parkeergarage is plaats voor 245 auto's en de toegang wordt gecontroleerd door een intercomsysteem en slagboom. Trein- en busstation zijn op geringe loopafstand gelegen.

Huurprijs

Onbelaste huur

Indien er geen BTW-belaste prestaties worden verricht, waardoor er niet geopteerd kan worden voor belaste verhuur, zal de huurprijs worden verhoogd als gevolg van de niet-verrekenbare BTW over stichtingskosten. Daarnaast bedraagt de BTW-compensatie voor de exploitatiekosten 5% van de actuele huur.

Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.