Navigatie overslaan

Hoe werkt het?

Beleggen via Hanzevast gaat eenvoudig online. Na het aanmaken van een Mijn Hanzevast account bent u klaar om uw eerste investering te plaatsen. In drie eenvoudige stappen bent u een investeerder in een fonds. Raadpleeg het bijbehorende prospectus en het essentiële-informatiedocument voordat u een beleggingsbeslissing neemt.

Het registreren van een account gaat eenvoudig via de website. Na het afronden van uw registratie moeten uw gegevens door Hanzevast gecontroleerd worden alvorens u een investering kan doen. Dit gebeurt direct. U krijgt middels een e-mail bericht indien de controle is uitgevoerd. U kunt met een goedgekeurd account direct investeren.

Op de website van Hanzevast vindt u een overzicht van alle beschikbare investeringsfondsen. Maak een keuze en kies het investeringsfonds dat bij u past.

Investeren kan altijd eenvoudig als het fonds beschikbaar staat op de website. Nadat u het deelnamebedrag heeft geselecteerd en akkoord bent gegaan met de voorwaarden kan de betaling worden gedaan. De investering wordt direct verwerkt en hierna bent u investeerder bij Hanzevast.

Via de Hanzevast portal kunt u al uw beleggingen altijd bekijken. Handig, want daarmee heeft u ten alle tijden inzicht in uw beleggingen. Zijn er ontwikkelingen in uw fonds? Dan wordt u direct op de hoogte gebracht via het portaal. Op het portaal treft u het prospectus en andere essentiële informatie aan. Het prospectus is altijd leidend.

U kunt al deelnemen vanaf € 1.000,-. Uiteraard ontvangt u van ons uitgebreide informatie over de belegging en het risicoprofiel.

Onze eigen beheersorganisaties beheren de beleggingen met een beleid gericht op het genereren van meerwaarde voor beleggers, gebruikers en zakenpartners.

Het rendement van de belegging komt voort uit de exploitatie en uiteindelijke verkoop van de objecten. Dit rendement keren wij elk kwartaal aan u uit.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.