Navigatie overslaan

Waarom beleggen in vastgoed?

Waarom beleggen in vastgoed?

Vastgoed heeft een lange levensduur en ook de huurcontracten zijn vaak langlopend. Bij Hanzevast kunt u al vanaf € 1.000,- investeren in ons vastgoedfonds. Daarna kunt u een vervolg investering doen vanaf € 50,- en ervoor kiezen om automatisch te herbeleggen. Zo werkt u in uw eigen tempo aan de opbouw van vermogen.

Uw rendement bestaat uit de huurinkomsten minus de kosten. Aangezien de huurinkomsten geïndexeerd worden voor de inflatie, stijgen de huurinkomsten jaarlijks. Dat zorgt voor waardegroei van de panden. Zo combineert u een gedegen rendement met inflatiebestendig beleggen. Een investering in vaste waarden is in het verleden een goede bescherming tegen inflatie gebleken.

Beleggen gaat altijd gepaard met risico’s. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat uw investering weinig tot geen inkomsten genereert of dat (een deel van) uw inleg verloren gaat. We raden u aan het prospectus en het essentiële-informatiedocument zorgvuldig te lezen alvorens u een beleggingsbesluit neemt.

Waarom beleggen in vastgoed bij Hanzevast?

Namens onze klanten heeft Hanzevast de aankoop én het beheer verzorgd van € 3,4 miljard aan vastgoedfondsen.

Bewezen trackrecord vastgoed

Hanzevast heeft meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen van investeringsfondsen, het aankopen, structureren en managen van vastgoedfondsen en schepenvaartfondsen. Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast aankoop én beheer verzorgd voor € 3,4 miljard aan vastgoedfondsen en € 600 miljoen in scheepvaartfondsen.

Actueel aanbod

Op zoek naar een vastgoedfonds dat bij u past? Bij Hanzevast bent u aan het juiste adres. Bekijk direct ons actuele aanbod van vastgoedfondsen.

Aanbod vastgoed

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.