Navigatie overslaan

Over Hanzevast

25 jaar Hanzevast

Hanzevast is een aanbieder van hoogrenderende en fiscaal geoptimaliseerde beleggingsfondsen in vastgoed en scheepvaart. Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast aankoop én beheer verzorgd voor €3,4 miljard aan vastgoedfondsen en is in 31 scheepsfondsen ca. €600 miljoen geïnvesteerd. Hanzevast biedt haar meest particuliere investeerders toegang tot de professionele beleggingsmarkt. Gedegen marktkennis, conservatieve financiering, professioneel beheer en consequente kostencontrole zijn de basis voor goed rendement. Ons beleid is voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers, huurders en charteraars. Dit is terug te vinden in de kernwaarden duurzaamheid, integriteit, klanttevredenheid, transparantie en gemotiveerde medewerkers.

Hieronder in vogelvlucht onze solide historie van meer dan 25 jaar.

Hanzevast Jubileum 25 jaar

Bewezen track record

Hanzevast heeft meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen van investeringsfondsen, het aankopen en verhuren van vastgoed en het managen van schepen. Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast aankoop én beheer verzorgd voor €3,4 miljard aan vastgoedfondsen. In 31 Scheepsfondsen is ca. €600 miljoen geïnvesteerd.

Waarom beleggen bij Hanzevast?

Bij Hanzevast kunt u al vanaf € 1.000,- investeren in vastgoedfonds Woned. Daarna kunt u een vervolg investering doen vanaf € 50,- en ervoor kiezen om automatisch te herbeleggen. Zo werkt u in uw eigen tempo aan de opbouw van vermogen.

Onze financiële afdeling is vergaand geautomatiseerd en voert actief financieel beheer met speciale focus op kostencontrole, riskmanagement en Good Governance. Kwartaalrapportages en financiële verslaglegging ontvangt u via het Hanzevast Portal. Alle beleggers krijgen toegang tot een eigen individuele pagina die altijd real time te raadplegen is.

Hanzevast Capital N.V. heeft een AIFMD vergunning op grond van art 2.65 van de Wft en staat onder permanent toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandse Bank). Hanzevast Capital N.V. is opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15000004 (www.afm.nl).

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van onze kernwaardes, iets dat we willen laten zien en willen uitdragen.

Nieuwe manier van werken en reizen: Hanzevast

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.