Navigatie overslaan

Contact

Contact opnemen

Wilt u meer weten over beleggen bij Hanzevast? Plan hier direct een afspraak met een van onze medewerkers, stel een terugbelverzoek in of stuur een mail naar participanten@hanzevast.nl. Wij staan u graag te woord.

Bent u bestaande klant van Hanzevast en wilt u een wijziging doorgeven? Hier vindt u de formulieren voor de meest voorkomende wijzigingen. Het ingevulde formulier kunt u direct opsturen naar participanten@hanzevast.nl – simpel en snel.

Log in op “Mijn Hanzevast” voor de meeste recente rondschrijvens, financiële stukken of bijvoorbeeld de fiscale invulconstructies voor uw belegging.

Afspraak plannen

Bent u huurder bij ons en heeft u een vraag over uw huurcontract of wilt u deze bijvoorbeeld verlengen, neem dan contact op met onze asset manager via verkopen@hanzevast.nl.

U heeft een vraag over uw servicekosten afrekening, stuur dan een mail naar servicekostenafrekening@hanzevast.nl. Het vermelden van het factuurnummer op uw factuur kan bijdragen tot het bespoedigen van de verwerking.

Bent u op zoek naar een woning en wilt u bij Hanzevast huren? Vul dan het contact formulier in.

Contactformulier

Heeft u een storing of onderhoudsmelding, stuur dan een mail naar onderhoud@hanzevast.nl met een beschrijving van het onderhoudsgebrek inclusief foto's, uw adres en uw telefoonnummer. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Alleen voor spoedeisende storingsmeldingen kunt u bellen met: 06-58961274 (spreekt u alstublieft uw naam, adres en onderhoudsmelding in op de voicemail).

Contactformulier

Debiteuren

Heeft u vragen over een factuur die u van Hanzevast heeft ontvangen, stuur dan een mail naar debiteuren@hanzevast.nl. Het vermelden van het factuurnummer van uw factuur draagt bij tot het bespoedigen van de verwerking.

Crediteuren

Heeft u vragen over een factuur die u aan Hanzevast heeft verzonden, stuur dan een mail naar facturen@hanzevast.nl. Het vermelden van het factuurnummer van uw factuur draagt bij tot het bespoedigen van de verwerking.

Ons bezoekadres

Hanzevast
Hoge der A 17
9712 AD Groningen
+31 (0)85 13 00 200

Routeinformatie

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.