Navigatie overslaan

Hengelosestraat - Enschede

Gebouw

Het hoogwaardige kantoorgebouw “Le Mistral” ligt in Enschede op een geweldige zichtlocatie. Dit pand wordt aangeboden met energielabel A! Dit moderne kantoorobject met zijn karakteristieke donkere natuurstenen gevel biedt een prachtig uitzicht over het universiteitsterrein enerzijds en de stad Enschede anderzijds.

De combinatie van dit luxe afwerkingsniveau en de prominente locatie zorgen ervoor dat uw onderneming hier op een unieke manier gehuisvest is. Verder kenmerkt dit gebouw zich door een flexibele indeling, waarbij er mogelijkheden zijn om de ruimtes aan te passen conform uw wensen. Vanuit de entree zijn alle kantoorverdiepingen van het gebouw zowel per trap als middels een lift bereikbaar.

Locatie

Dit luxe kantoorobject is gelegen op een mooie zichtlocatie op het Kennispark te Enschede, aan de Hengelosestraat. Op dit representatieve kantorenpark zijn veel zakelijke en non profit dienstverleners gevestigd, waaronder KPMG, de Kamer van Koophandel en Damsté Advocaten. Verder is direct aan de overzijde van de straat de Universiteit Twente gelegen.

De gebruikers van Le Mistral hebben de beschikking over een eigen parkeerterrein. De totale parkeergelegenheid telt 74 parkeerplaatsen. Tevens is er een rijwielstalling aanwezig. Het parkeerterrein is tijdens kantooruren uitsluitend bestemd voor bezoekers en gebruikers van het gebouw.

De bereikbaarheid met het eigen vervoer alsmede met het openbaar vervoer is uitstekend. De NS-voorstadhalte Drienerlo bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand. Dit station onderhoudt een zeer regelmatige verbinding met het Centraal Station van Enschede.

Huurprijs

Huurprijs kantoorruimte € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeerplaats € 375,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Onbelaste huur

Indien er geen BTW-belaste prestaties worden verricht, waardoor er niet geopteerd kan worden voor belaste verhuur, zal de huurprijs worden verhoogd als gevolg van de niet-verrekenbare BTW over stichtingskosten. Daarnaast bedraagt de BTW-compensatie voor de exploitatiekosten 5% van de actuele huur.

Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.