Navigatie overslaan

Linie - Apeldoorn

Gebouw

“La Baronne” maakt onderdeel uit van het multifunctionele kantorencentrum “La Bastion”, gelegen op een prominente locatie in Apeldoorn Oost. Het is een modern kantoorgebouw met een fraaie architectuur. Het object wordt ontsloten door een entreepartij met volautomatische tourniquet, die toegang geeft tot de met natuursteen afgewerkte entreehal. Vanuit hier zijn de verdiepingen bereikbaar per lift of trap. Per verdieping is een sanitaire groep aanwezig. Kortom, een fris kantoorgebouw met een zeer hoog voorzieningenniveau en deelverhuur is al mogelijk vanaf 25 m².

Locatie

Het pand ligt naast winkelcentrum Het Fort enerzijds en het NS-station Osseveld anderzijds. Ook is het pand goed uitstekend bereikbaar met de auto, de rijkswegen A1 (Amsterdam-Hengelo) en A50 (Zwolle-Arnhem) liggen op korte afstand. De parkeervoorzieningen rondom het gebouw zijn ruim voldoende. Met 35 parkeerplaatsen wordt een ruime parkeernorm van 1:54 m2 gerealiseerd. Daarnaast bevindt er zich in de directe omgeving voldoende openbare parkeerruimte.

Huurprijs

Huurprijs kantoorruimte € 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeerplaats € 350,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Onbelaste huur

Indien er geen BTW-belaste prestaties worden verricht, waardoor er niet geopteerd kan worden voor belaste verhuur, zal de huurprijs worden verhoogd als gevolg van de niet-verrekenbare BTW over stichtingskosten. Daarnaast bedraagt de BTW-compensatie voor de exploitatiekosten 5% van de actuele huur.

Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.