Navigatie overslaan

In- en uitstappen

Woned is een groeifonds met een open uitgiftestructuur. Hierdoor kunt u maandelijks participeren en is het periodiek* mogelijk uw participaties aan het fonds te verkopen.

Hoe werkt deelnemen?

Inschrijven kan altijd als het fonds beschikbaar staat op de website en is heel eenvoudig. In drie eenvoudige stappen bent u binnen enkele minuten investeerder:

Stap 1. Account aanmaken via Mijn Hanzevast
Stap 2. Bedrag selecteren (vanaf € 1.000,-)
Stap 3. Betalen via iDEAL of SEPA overboeking

Nadat u uw deelnamebedrag heeft geselecteerd, akkoord bent gegaan met de voorwaarden en uw betaling heeft gedaan nemen wij uw inschrijfverzoek in behandeling.

Alle binnengekomen investeringen worden eens per maand toegewezen. U krijgt het aantal certificaten toegewezen die voor het deelnamebedrag verkregen kunnen worden. Certificaten worden elke eerste werkdag van de maand toegewezen. De uitgifteprijs is gelijk aan de op het toekenningsmoment geldende handelskoers (zie hieronder).

Hoe werkt uitstappen?

Het fonds kent geen instapkosten. Als u uitstapt, betaalt u 3,0% van de handelskoers aan kosten. Dit bedrag wordt van uw investering afgehaald, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Indien u niet langer wenst deel te nemen kunt u uw certificaten verkopen aan een andere belegger, of aan het fonds zelf. Het fonds zal uw certificaten zo snel mogelijk proberen te matchen met nieuwe deelnemers. Lukt dit matchen niet? Dan is het fonds eens per 5 jaar verplicht om uw certificaten over te nemen. Dit zal het fonds doen indien u uiterlijk in het 4e jaar na uw deelname aangegeven hebt uw certificaten te willen verkopen. Lees het prospectus voor een volledige beschrijving van deze procedure.

*Het uittreden uit Woned is per 15 mei 2023 tot nader order opgeschort conform artikel 9.3 van de prospectus. Bij vragen hierover kunt u altijd contact opnemen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.