Navigatie overslaan
Voltekend actief

Vastgoed - Duitsland 2

Vastgoed - Duitsland 2

Vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 2 CV heeft geïnvesteerd in vijf courante en langdurig verhuurde kantoorgebouwen gelegen in Dortmund, Wiesbaden, Osnabrück en Bremen, allen in het economisch sterke voormalige West Duitsland. Het doel van de CV is het realiseren van winst door middel van de aankoop en exploitatie van de kantoorpanden.

Panden

Hieronder de panden binnen dit fonds.

Am Fallturm - Bremen

Het kantoorpand in Bremen is gelegen op het ‘Technologiepark Universität-Bremen’. Dit kantorenpark is in totaal 120 ha groot en direct gelegen naast de universiteit en nog ongeveer 360 bedrijven.

Meer informatie

Hauert - Dortmund

Het kantoorpand gelegen op het ‘Dortmund Technology Park’ betreft een L-vormig kantoorpand met een totaal verhuurbaar oppervlakte van 4.902 m².

Meer informatie

Heinrich Hertz Straße - Dortmund

Het kantoorpand bevindt zich op het Dortmund Technology Park dat ongeveer 280 bedrijven huisvest met meer dan 60 gebouwen en met een totaal bruto vloeroppervlak van 210.000 m2.

Meer informatie

Kreuzberger Ring - Wiesbaden

Het betreft een kantoorpand welke zich bevindt aan de Kreuzberger Ring te Wiesbaden. Het betreft een kantorenpark gelegen aan de snelweg A66 die van Frankfurt naar Mainz loopt.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.