Navigatie overslaan

Kreuzberger Ring - Wiesbaden

Gebouw

Het betreft een kantoorpand welke zich bevindt aan de Kreuzberger Ring te Wiesbaden. Het betreft een kantorenpark gelegen aan de snelweg A66 die van Frankfurt naar Mainz loopt. Wiesbaden bevindt zich op 10 km afstand van Mainz. Het kantoorpand kent een hoefijzervorm en bestaat uit vier kantoorverdiepingen en een ondergrondse parkeergarage. Iedere verdieping is voorzien van een eigen pantry en sanitair. Het totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt 3.841 m².

Locatie

Het kantoorpand bevindt zich aan de zuidoostkant van Wiesbaden in de wijk Erbenheim. Dit kantorenpark ligt direct aan de snelweg A66, die van Frankfurt naar Mainz loopt. Het kantoorpand beschikt momenteel over 50 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en 10 parkeerplaatsen buiten, op maaiveldniveau. Deze laatste zijn gereserveerd voor klanten. Op slechts 100m afstand bevindt zich een bushalte. Het treinstation van Wiesbaden ligt op 5 km afstand. Mede door de goede ligging ten aanzien van het openbaar vervoer en de snelweg wordt de bereikbaarheid van het kantoorpand als goed gezien.

Huurprijs

Per 31 december 2023 komt het gehele pand voor de verhuur beschikbaar.

  • Huurprijs kantoorruimte €135,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

  • Huurprijs parkeerplaats € 600,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

  • Verrekenbaar voorschot servicekosten: € 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.