Navigatie overslaan

Heinrich Hertz Straße - Dortmund

Gebouw

Het kantoorpand bevindt zich op het Dortmund Technology Park dat ongeveer 280 bedrijven huisvest met meer dan 60 gebouwen en met een totaal bruto vloeroppervlak van 210.000 m2. Het betreft een bijna rechthoekig kantoorpand met een totaal verhuurbare oppervlakte van in 4.287 m2. De hoofdingang van het kantoor bevindt zich aan de Heinrich Hertz Straße. Het pand is onderkelderd en hier bevinden zich de technische ruimtes, archiefruimte en kantoorruimte.

Op de begane grond en verdiepingen bevinden zich de kantoorruimtes. Op de derde verdieping is er een kantineruimte gesitueerd. Op het terrein aan de voorzijde staat een parkeergarage die 139 parkeerplaatsen telt. De parkeernorm van bijna 1 op 32 is uitstekend te noemen.

Locatie

Het kantoorpand ligt op de kantoorlocatie ‘Dortmund Technology Park’. Dit kantorenpark ligt aan de snelweg A40, de A40 verbindt Dortmund met Duisburg en is één van de drukste snelwegen van heel Duitsland. Het kantoorpand is direct gelegen aan de afrit van de A40 waardoor het gemakkelijk met de auto te bereiken is. Dortmund ligt midden in het Ruhr gebied, midden tussen een aantal grote steden zoals Duisburg, Köln en Düsseldorf. In een naastgelegen parkeergarage bevinden zich 120 parkeerplaatsen en de bushalte bevindt zich vrijwel voor het pand. Daarnaast bevindt zich een S-Bahn op loopafstand. De zogenaamde H-Bahn verbindt ook nog eens het businesspark met de campus van de universiteit van Dortmund.

Huurprijs

  • Huurprijs kantoorruimte €135,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

  • Huurprijs parkeerplaats € 500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

  • Verrekenbaar voorschot servicekosten: € 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.