Navigatie overslaan

Hauert - Dortmund

Gebouw

Het kantoorpand gelegen op het ‘Dortmund Technology Park’ betreft een L-vormig kantoorpand met een totaal verhuurbaar oppervlakte van 4.902 m². Het kantorenpark kan mede als gevolg van de nabijheid van de universiteit, hogeschool en wetenschappelijke instituten als hoogwaardige kantorenlocatie worden gezien. Bedrijven die hier gevestigd zijn richten zich vooral op de IT- en bio-industrie en logistieke dienstverlening. Het desbetreffende kantoorpand is opgedeeld in 5 bouwlagen en onder het kantoorpand bevindt zich een archiefruimte alsmede de technische ruimte.

Locatie

Het kantoorpand ligt op de kantoorlocatie ‘Dortmund Technology Park’. Dit kantorenpark ligt aan de snelweg A40, de A40 verbindt Dortmund met Duisburg en is één van de drukste snelwegen van heel Duitsland. Het kantoorpand is direct gelegen aan de afrit van de A40 waardoor het gemakkelijk met de auto te bereiken is. Dortmund ligt midden in het Ruhr gebied, midden tussen een aantal grote steden zoals Duisburg, Köln en Düsseldorf. In een naastgelegen parkeergarage bevinden zich 120 parkeerplaatsen en de bushalte bevindt zich vrijwel voor het pand. Daarnaast bevindt zich een S-Bahn op loopafstand. De zogenaamde H-Bahn verbindt ook nog eens het businesspark met de campus van de universiteit van Dortmund.

Huurprijs

  • Huurprijs kantoorruimte €135,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

  • Huurprijs parkeerplaats € 500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.