Hanzevast

Uw partner in vastgoed en scheepvaart sinds 1995

Over Hanzevast

Hanzevast Shipping

Uw partner in scheepvaart sinds 2001

Naar Hanzevast Shipping

Hanzevast Real Estate

Uw partner in vastgoed sinds 1995

Naar Hanzevast Real Estate

Woned

Vanaf €1.000,- investeren in duurzame huurwoningen

Ontdek Woned
Welkom bij Hanzevast

U investeert, wij voeren professioneel beheer en u ontvangt uw rendement. Klinkt logisch? Vinden wij ook. Ontdek onze fondsen onder 'Aanbod'.

Agenda

 • Woned

  25 augustus 2021 00:00 - 23:59

  Investeringsdeadline

  september 2021

Meest recente kennis artikelen

Vermogensopbouw gemakkelijk gemaakt

Vermogensopbouw wordt steeds moeilijker gemaakt. Lage rentes, stijgende belastingdruk en loerende inflatie drukken het jaarlijks rendement.

Beleggers: oorzaak van of oplossing voor het woningtekort?

Bijna dagelijks wordt u geconfronteerd met het schrijnende woningtekort en de exponentieel stijgende huizenprijzen in Nederland. Een verscheidenheid aan oorzaken komt in de berichtgeving voorbij. Ook woningbeleggers worden geregeld genoemd als escalerende factor, terwijl ze juist uitkomst kunnen bieden als de politiek meebeweegt…

Prijsexplosie in de scheepvaart: nieuwe tijd of volgende bubbel?

De droge bulk markt heeft de wind in de zeilen sinds het dieptepunt halverwege 2020 en analisten verwachten dat dit positieve sentiment tot tenminste 2023 door zal zetten. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door beperkte nieuwbouw bestellingen en een aanhoudend hoge vraag naar scheepscapaciteit.

Wat we doen

Meer informatie

U zoekt een bestemming voor uw vermogen. U wilt een goed rendement met voldoende zekerheid.

Beleg nu eenvoudig online met Hanzevast als uw beleggingspartner. U wordt al vanaf € 1.000,- mede-eigenaar van beleggingen in onze vertrouwde sectoren. U investeert, wij voeren professioneel beheer en u ontvangt uw rendement.

Klinkt logisch? Vinden wij ook. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

 • Vastgoed Vastgoed
 • private equity Private Equity
 • Scheepvaart Scheepvaart

8,0% JSB - ms Hanze Göteborg • Voornoemde bonds zijn giraal uitgegeven en deze blijven ook in deze vorm bestaan. 
 • De identiteit van de houders van (ex) listed bonds, kan slechts via intermediairs (lees: banken en vermogensbeheerders) worden verkregen.
 • Dientengevolge zullen wij informatie, waaronder het oproepen ter vergadering alsmede de agenda, verspreiden door middel van het plaatsen van de mededeling op de publiekelijk toegankelijke website van Hanzevast.
 • Bij dezen worden de bondhouders verzocht zich, met bewijs van eigendom, direct met Hanzevast in verbinding te stellen via participanten@hanzevast.nl.

Aanbod

Alle fondsen
ico-fund-1

Woned

Vanaf €1.000,- investeren in duurzame huurwoningen

INVESTERINGSFONDS

7,0% Beoogd rendement
Woningen Type
LEES VERDER

Beleggen zoals u dat wilt

 1. EEN STABIELE INKOMSTENSTROOM

  U ontvangt uw rendement elk kwartaal. Dit betekent: een regelmatige inkomstenstroom die doorgaans meebeweegt met de inflatie.

 2. EEN TASTBARE INVESTERING

  U ziet waar u in investeert en weet hoe uw geldt wordt belegd. Meestal kunt u de belegging zelf volgen en we houden u middels het investeringsplatform uiteraard op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

 3. SPREIDINGSMOGELIJKHEDEN

  Het rendement van onze beleggingen ontwikkelt zich onafhankelijk van de aandelenbeurs en obligatiemarkt. Dit biedt uitstekende spreidingsmogelijkheden.

 4. TOEGANKELIJK EN GEMAKKELIJK

  Beleggen kan eenvoudig online. Dit betekent dat u snel, gemakkelijk en goedkoop kunt investeren. Deelnemen kan vaak al vanaf €1.000,-.

 5. PROFESSIONEEL

  Wij kennen de beleggingswereld door en door. Onze specialisten beheersen de gehele waardeketen, kijken vooruit, zijn realistisch en verliezen risico's nooit uit het oog.

 6. DUURZAAM

  Wij dragen bij aan een duurzame wereld. Daarom werken wij Lean & Green en selecteren we ook onze partners en beleggingen op basis van deze kernwaarde.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.