Hanzevast

Uw partner in vastgoed en scheepvaart sinds 1995

Over Hanzevast

Woned

Vanaf €1.000,- investeren in duurzame huurwoningen

Ontdek Woned
Welkom bij Hanzevast

U investeert, wij voeren professioneel beheer en u ontvangt uw rendement. Klinkt logisch? Vinden wij ook. Ontdek onze fondsen onder 'Aanbod'.

Wat we doen

Meer informatie

U zoekt een bestemming voor uw vermogen. U wilt een goed rendement met voldoende zekerheid.

Beleg nu eenvoudig online met Hanzevast als uw beleggingspartner. U wordt al vanaf € 1.000,- mede-eigenaar van beleggingen in onze vertrouwde sectoren. U investeert, wij voeren professioneel beheer en u ontvangt uw rendement.

Klinkt logisch? Vinden wij ook. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

 • Vastgoed Vastgoed
 • private equity Private Equity
 • Scheepvaart Scheepvaart

Agenda

Nieuws

JSB Hanze Goteborg september 2021

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling brengen wij u hierbij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Vlootfonds Hanzevast 3 – ms Hanze Göteborg NV alsmede de aan dit fonds gelieerde 8,0% Junior Secured Bond – ms Hanze Göteborg.

Richting einde zomer, maar de hitte op de huizenmarkt zal blijven aanhouden

De aandelenbeurzen stijgen onverstoord door, rentes blijven aanhoudend laag en asset prijzen bereiken ongekende hoogtes. Ook de huizenmarkt breekt record na record. Wat gebeurt er op de woningmarkt? Blijft dit zo? Hier gaan we kort in op de visie van een aantal analisten op de huidige situatie en de komende periode.

Thuiswerken, thuis beleggen

De opkomst van het Coronavirus in 2020 betekende minder sporten, niet meer uitgaan en geen uitgebreide verjaardagen, bruiloften of festivals meer. Hierdoor bleef er echter wel meer tijd over voor andere activiteiten, waaronder beleggen. De particuliere beleggersmarkt is het afgelopen anderhalf jaar dan ook sterk gegroeid.

Aanbod

Alle fondsen
ico-fund-1

Woned

Vanaf €1.000,- investeren in duurzame huurwoningen

INVESTERINGSFONDS

7,0% Beoogd rendement
Woningen Type
LEES VERDER

Beleggen zoals u dat wilt

 1. EEN STABIELE INKOMSTENSTROOM

  U ontvangt uw rendement elk kwartaal. Dit betekent: een regelmatige inkomstenstroom die doorgaans meebeweegt met de inflatie.

 2. EEN TASTBARE INVESTERING

  U ziet waar u in investeert en weet hoe uw geldt wordt belegd. Meestal kunt u de belegging zelf volgen en we houden u middels het investeringsplatform uiteraard op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

 3. SPREIDINGSMOGELIJKHEDEN

  Het rendement van onze beleggingen ontwikkelt zich onafhankelijk van de aandelenbeurs en obligatiemarkt. Dit biedt uitstekende spreidingsmogelijkheden.

 4. TOEGANKELIJK EN GEMAKKELIJK

  Beleggen kan eenvoudig online. Dit betekent dat u snel, gemakkelijk en goedkoop kunt investeren. Deelnemen kan vaak al vanaf €1.000,-.

 5. PROFESSIONEEL

  Wij kennen de beleggingswereld door en door. Onze specialisten beheersen de gehele waardeketen, kijken vooruit, zijn realistisch en verliezen risico's nooit uit het oog.

 6. DUURZAAM

  Wij dragen bij aan een duurzame wereld. Daarom werken wij Lean & Green en selecteren we ook onze partners en beleggingen op basis van deze kernwaarde.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.