Investeer in Woned NV en ontvang € 50,-

“Compound interest is the eighth wonder of the world. He who understands it, earns it... he who doesn't... pays it.” - Albert Einstein

img-banner

Investeer in Woned NV en ontvang € 50,-

“Compound interest is the eighth wonder of the world. He who understands it, earns it... he who doesn't... pays it.”
- Albert Einstein

Bedoeld wordt de effectiviteit van samengesteld rendement.

Met ‘compound interest’, ook wel samengesteld rendement, is het mogelijk om over een langere periode een exponentiële groei van uw vermogen te realiseren. Als u uw rendement niet laat uitkeren in geld maar in participaties, ontvangt u het daaropvolgende jaar rendement over dat rendement; de tijd doet de rest. Over een langjarige periode groeit uw inleg sneller, dan wanneer het rendement jaarlijks in geld wordt uitgekeerd. Indien u maandelijks automatisch een extra bedrag toevoegt, verstrekt u dit effect.

Beleggen in vastgoed wordt beschouwd als waardevast en hoogrenderend maar vereist vaak hoge investeringen. Woned biedt investeerders vanaf € 1000,- toegang tot beleggen in vastgoed.


Om de drempel naar investeren in vastgoed verder te verlagen, biedt Woned u vanaf heden de mogelijkheid om, in plaats daarvan, te kiezen voor een maandelijkse inleg van € 250,-.

Wanneer u een automatische maandelijkse inleg doet van € 250,- voor minimaal zes maanden, ontvangt u bovendien een Welkomstbonus van € 50,-.

Het bovengenoemde citaat is niet met zekerheid te verbinden aan Einstein maar het principe is sterk! Graag nodigen we u uit om daar gebruik van te maken.

  • Duurzame huurwoningen in Nederland;
  • Vrije-, en sociale sector huurwoningen;
  • Uitbreiden van Woningbestand in Nederland door investeringen in Nieuwbouw;
  • Investeren in monumentale en beeldbepalende woongebouwen.

 

Ga voor meer informatie over Woned NV naar de aanbodpagina.

Nog geen klant? Open een account!

Al een goedgekeurd account? Klik hier om te starten met automatisch beleggen.

Geschreven door Sebastiaan Weijers