Navigatie overslaan

Nieuw leiderschap aan boord: Hanzevast benoemt een nieuwe Directeur Shipping

Hanzevast bedankt Peter Dekker hartelijk voor de afgelopen zeven jaar, waarin hij met veel toewijding aan het roer heeft gestaan van Hanzevast Shipping en verwelkomt Anita van der Laan als zijn opvolger.

Anita van der Laan heeft meer dan 25 jaar ervaring in de maritieme sector. Na haar rol als CFO en daarna als CEO binnen Feederlines, heeft zij haar ondernemend vermogen en strategisch inzicht in de scheepvaartmarkt bewezen als medeoprichter van Shipping Company Groningen.

Als directeur Hanzevast Shipping is Anita met name verantwoordelijk voor het beheer van Hanzevast haar scheepvaartportefeuille. Verder zal zij zich richten op de groei van de rederij en verder invulling geven aan de missie van Hanzevast om passende beleggingsinstellingen te initiëren, die bijdragen aan de wereldwijde klimaatopgave en het verduurzamen van de scheepvaartsector.

"Hanzevast Shipping is een gevestigde naam met meer dan 20 jaar ervaring in de scheepvaart", zegt Anita van der Laan. "Ik ben verheugd om deel uit te maken van dit dynamische team en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Hanzevast Shipping. Ons doel is het creëren van waarde voor onze participanten en tegelijk bij te dragen aan de verduurzaming van de scheepvaart. Een mooie uitdaging."


08 juni 2023

Actueel

Meer nieuws
31 maart 2023

Verlenging langjarige samenwerking N-Sea en Hanzevast

Op 3 februari jl. hebben N-Sea, gevestigd in Dordrecht, en Hanzevast, een meerjarige contract verlenging afgesloten voor het Hanzevast Offshore Support Vessel (OSV), de “Noordhoek Pathfinder”.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.