Navigatie overslaan

Manon Wolters nieuwe CEO van Hanzevast Capital NV

Tijdens de 22e aflevering van het traditionele Hanzevast Nieuwjaarsconcert heeft Manon Wolters zich als nieuwe CEO gepresenteerd aan de relaties van Hanzevast.

Zij volgt Jaap Wolters op, die de dagelijkse leiding van het bedrijf na 27 jaar overdraagt en bij deze gelegenheid afscheid nam. In 1995 was Jaap Wolters één van de oprichters van Hanzevast BV.

Manon Wolters komt van KPMG Strategy Group te München, waar zij de afgelopen tien jaar verschillende functies heeft vervuld. In haar laatste functie als Senior Manager van de afdeling Strategy and Operations adviseerde zij onder andere grote beursgenoteerde ondernemingen binnen en buiten Europa bij het ontwikkelen en implementeren van duurzame en resultaatgerichte bedrijfsstrategieën. Vanaf 2009 is zij betrokken bij het toezicht op Hanzevast Capital N.V.. Haar plaats in de RVC van Hanzevast heeft zij opgegeven.

Manon Wolters heeft een Master of Finance opleiding afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en is Chartered Financial Analyst (CFA) Charterholder.

Over haar aantreden bij Hanzevast: “Ik ben blij met de consequente keuzes van Hanzevast voor duurzaamheid en lange termijn investeringen. Assets kunnen in waarde variëren, maar op de lange termijn is het een goede basis voor rendement gebleken. Op dit moment zien wij dat geopolitieke spanningen schade veroorzaken aan de globale economie. Stijgende kosten op vele vlakken zijn het gevolg, waardoor wij rekening moeten houden met een prijscorrectie in de markt. Wellicht is zo een correctie, na de prijsralley van de afgelopen jaren wel goed. Voor de beleggers gaat het in ieder geval een goed instapmoment bieden.

Onze focus blijft gericht op het realiseren van innovatieve vastgoed- en scheepsfondsen, met onze brede kennis en ervaring als uitgangspunt, en een gedegen en duurzaam rendement als doel.” aldus Manon.


Geschreven door Manon Wolters 12 januari 2023

Actueel

Meer nieuws
13 maart 2024

Fijn dat zij er zijn – de vastgoedbeleggers!

Het rendement van vastgoedbeleggingen in huurwoningen is door een opeenstapeling van maatregelen het afgelopen jaar onder druk komen te staan. Dit staat de grote woningbouwopgave in de weg - maar er is hoop!

Lees meer
06 maart 2024

Het Panamakanaal droogt op

Twee van ’s werelds drukste scheepvaartroutes kampen tegelijkertijd met ernstige verstoringen. Recorddroogte ontwricht de handel via het Panamakanaal, terwijl handelsschepen op weg naar het Suezkanaal met raketten en drones bestookt worden door Jemenitische Houthi-rebellen.

Lees meer
25 januari 2024

Hanzevast capital NV feliciteert Sebastiaan Weijers met benoeming tot financieel directeur

Per 9 januari 2024 is de heer Sebastiaan Weijers toegetreden tot de directie van Hanzevast capital NV als financieel directeur (CFO). De heer Weijers heeft een Master Bedrijfskunde van de TSM Business School Enschede en ruim 12 jaar ervaring in de financiële sector bij onder andere Deloitte, Rabobank en ING Bank.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.