Navigatie overslaan

Manon Wolters nieuwe CEO van Hanzevast Capital NV

Tijdens de 22e aflevering van het traditionele Hanzevast Nieuwjaarsconcert heeft Manon Wolters zich als nieuwe CEO gepresenteerd aan de relaties van Hanzevast.

Zij volgt Jaap Wolters op, die de dagelijkse leiding van het bedrijf na 27 jaar overdraagt en bij deze gelegenheid afscheid nam. In 1995 was Jaap Wolters één van de oprichters van Hanzevast BV.

Manon Wolters komt van KPMG Strategy Group te München, waar zij de afgelopen tien jaar verschillende functies heeft vervuld. In haar laatste functie als Senior Manager van de afdeling Strategy and Operations adviseerde zij onder andere grote beursgenoteerde ondernemingen binnen en buiten Europa bij het ontwikkelen en implementeren van duurzame en resultaatgerichte bedrijfsstrategieën. Vanaf 2009 is zij betrokken bij het toezicht op Hanzevast Capital N.V.. Haar plaats in de RVC van Hanzevast heeft zij opgegeven.

Manon Wolters heeft een Master of Finance opleiding afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en is Chartered Financial Analyst (CFA) Charterholder.

Over haar aantreden bij Hanzevast: “Ik ben blij met de consequente keuzes van Hanzevast voor duurzaamheid en lange termijn investeringen. Assets kunnen in waarde variëren, maar op de lange termijn is het een goede basis voor rendement gebleken. Op dit moment zien wij dat geopolitieke spanningen schade veroorzaken aan de globale economie. Stijgende kosten op vele vlakken zijn het gevolg, waardoor wij rekening moeten houden met een prijscorrectie in de markt. Wellicht is zo een correctie, na de prijsralley van de afgelopen jaren wel goed. Voor de beleggers gaat het in ieder geval een goed instapmoment bieden.

Onze focus blijft gericht op het realiseren van innovatieve vastgoed- en scheepsfondsen, met onze brede kennis en ervaring als uitgangspunt, en een gedegen en duurzaam rendement als doel.” aldus Manon.


Geschreven door Manon Wolters 12 januari 2023

Actueel

Meer nieuws
02 juli 2024

De Wet betaalbare huur is ingegaan – met de beste bedoelingen

Op dinsdag 25 juni 2024 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet Betaalbare Huur (WBH). De WBH heeft als doel huurders te beschermen en huurwoningen betaalbaarder te maken – een doelstelling die in beginsel eenieder onderschrijft, maar waarbij de aanbodkant buiten beschouwing is gelaten. 

Lees meer
02 juli 2024

Hanzevast Real Estate verwelkomt nieuwe huurder en verhoogt energieprestatie van kantoorpand naar energielabel A+

Vanaf 1 oktober zal Hanzevast Real Estate een nieuwe huurder verwelkomen in het kantoorpand aan de Linie 580-596 in Apeldoorn. Top Taal NT2-experts B.V. zal de begane grond en de derde verdieping in zijn geheel huren voor de eerst komende vijf jaar, waarmee een nieuwe fase in de bezetting van het pand wordt ingeluid.

Lees meer
02 juli 2024

Een warm welkom voor onze nieuwe Sales Accountmanager, Mark Faber

Het is ons een genoegen om Mark Faber te verwelkomen als onze nieuwe Sales Accountmanager. Met zijn uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening  zijn wij overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst is voor ons team. 

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.