Navigatie overslaan

Manon Wolters nieuwe CEO van Hanzevast Capital NV

Tijdens de 22e aflevering van het traditionele Hanzevast Nieuwjaarsconcert heeft Manon Wolters zich als nieuwe CEO gepresenteerd aan de relaties van Hanzevast.

Zij volgt Jaap Wolters op, die de dagelijkse leiding van het bedrijf na 27 jaar overdraagt en bij deze gelegenheid afscheid nam. In 1995 was Jaap Wolters één van de oprichters van Hanzevast BV.

Manon Wolters komt van KPMG Strategy Group te München, waar zij de afgelopen tien jaar verschillende functies heeft vervuld. In haar laatste functie als Senior Manager van de afdeling Strategy and Operations adviseerde zij onder andere grote beursgenoteerde ondernemingen binnen en buiten Europa bij het ontwikkelen en implementeren van duurzame en resultaatgerichte bedrijfsstrategieën. Vanaf 2009 is zij betrokken bij het toezicht op Hanzevast Capital N.V.. Haar plaats in de RVC van Hanzevast heeft zij opgegeven.

Manon Wolters heeft een Master of Finance opleiding afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en is Chartered Financial Analyst (CFA) Charterholder.

Over haar aantreden bij Hanzevast: “Ik ben blij met de consequente keuzes van Hanzevast voor duurzaamheid en lange termijn investeringen. Assets kunnen in waarde variëren, maar op de lange termijn is het een goede basis voor rendement gebleken. Op dit moment zien wij dat geopolitieke spanningen schade veroorzaken aan de globale economie. Stijgende kosten op vele vlakken zijn het gevolg, waardoor wij rekening moeten houden met een prijscorrectie in de markt. Wellicht is zo een correctie, na de prijsralley van de afgelopen jaren wel goed. Voor de beleggers gaat het in ieder geval een goed instapmoment bieden.

Onze focus blijft gericht op het realiseren van innovatieve vastgoed- en scheepsfondsen, met onze brede kennis en ervaring als uitgangspunt, en een gedegen en duurzaam rendement als doel.” aldus Manon.


Geschreven door Manon Wolters 12 januari 2023

Actueel

Meer nieuws
04 oktober 2023

Ms Hanze Gdansk in Rotterdam, 100 beleggers komen aan boord

Op vrijdag 29 september 2023 heeft zich voor de investeerders in de Hanze G-serie schepen een unieke kans voorgedaan. Gezien de internationale vaarroutes, zijn de vier schepen maar zelden in de buurt. Voor het eerst in jaren bestond de mogelijkheid om één van de vier schepen, de Hanze Gdansk, te bezoeken in Rotterdam.

Lees meer
21 september 2023

Internationaal award bemanning Gronings vrachtschip voor redding drenkelingen Atlantische Oceaan

Op 28 december 2022, heeft de bemanning van het ms Hanze Göteborg, midden op het noordelijk deel van de Atlantische Oceaan vier Amerikaanse drenkelingen gered.

Lees meer
08 juni 2023

Nieuw leiderschap aan boord: Hanzevast benoemt een nieuwe Directeur Shipping

Hanzevast bedankt Peter Dekker hartelijk voor de afgelopen zeven jaar, waarin hij met veel toewijding aan het roer heeft gestaan van Hanzevast Shipping en verwelkomt Anita van der Laan als zijn opvolger.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.