Navigatie overslaan

Hanzevast capital NV feliciteert Sebastiaan Weijers met benoeming tot financieel directeur

Per 9 januari 2024 is de heer Sebastiaan Weijers toegetreden tot de directie van Hanzevast capital NV als financieel directeur (CFO). De heer Weijers heeft een Master Bedrijfskunde van de TSM Business School Enschede en ruim 12 jaar ervaring in de financiële sector bij onder andere Deloitte, Rabobank en ING Bank.

De afgelopen twee jaar was hij bij Hanzevast verantwoordelijk voor de commercie. Deze werkzaamheden heeft hij overgedragen. Hanzevast capital heeft ruim 28 jaar ervaring in het aanbieden en beheren van vastgoed- en scheepvaartbeleggingsfondsen. Zij streeft naar het realiseren van innovatie vastgoed- en scheepvaartfondsen die naast financieel ook maatschappelijk rendement genereren voor haar veelal particuliere beleggers.

De heer Weijers over zijn benoeming: “Ik deel de visie van Hanzevast. De vastgoed- en scheepvaartsector staan voor enorme uitdagingen – economisch, sociaal en ecologisch. Hier komen duurzaamheidsuitdagingen en ambities bij. Ik ben ervan overtuigd dat hierin een belangrijke rol is weggelegd voor beleggers en de producten van Hanzevast capital.”


25 januari 2024

Actueel

Meer nieuws
02 juli 2024

De Wet betaalbare huur is ingegaan – met de beste bedoelingen

Op dinsdag 25 juni 2024 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet Betaalbare Huur (WBH). De WBH heeft als doel huurders te beschermen en huurwoningen betaalbaarder te maken – een doelstelling die in beginsel eenieder onderschrijft, maar waarbij de aanbodkant buiten beschouwing is gelaten. 

Lees meer
02 juli 2024

Hanzevast Real Estate verwelkomt nieuwe huurder en verhoogt energieprestatie van kantoorpand naar energielabel A+

Vanaf 1 oktober zal Hanzevast Real Estate een nieuwe huurder verwelkomen in het kantoorpand aan de Linie 580-596 in Apeldoorn. Top Taal NT2-experts B.V. zal de begane grond en de derde verdieping in zijn geheel huren voor de eerst komende vijf jaar, waarmee een nieuwe fase in de bezetting van het pand wordt ingeluid.

Lees meer
02 juli 2024

Een warm welkom voor onze nieuwe Sales Accountmanager, Mark Faber

Het is ons een genoegen om Mark Faber te verwelkomen als onze nieuwe Sales Accountmanager. Met zijn uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening  zijn wij overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst is voor ons team. 

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.