Navigatie overslaan

Konrad Zuse Str - Schwerte

Gebouw

Het kantoorgebouw is in 2003 opgeleverd en heeft een moderne uitstraling. De gevel is opgetrokken en uit metselwerk voorzien van aluminium kozijnen. Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt 2.448 m², dit is verdeeld over vier bouwlagen. De entree wordt gekenmerkt door een atrium wat een ruimtelijk effect geeft. Het gebouw is aan de binnenzijde hoogwaardig afgewerkt. Het gebouw is gedeeltelijk voorzien van airconditioning. Op eigen terrein zijn er 79 parkeerplaatsen aangelegd waarmee een gunstige parkeernorm van 1:31 bereikt wordt.

Locatie

Schwerte ligt zuidoostelijk ten opzichte van Dortmund en wordt ontsloten door de auto snelwegen E41 en E37. Deze snelwegen zijn respectievelijk in iets meer dan 5 en 10 minuten te bereiken. De luchthaven van Dortmund is ongeveer 10 kilometer van het kantoorpand in Schwerte verwijderd. De reistijd tot het vliegveld is ongeveer 10 minuten. Per openbaar vervoer is het Object ook goed bereikbaar, diverse buslijnen stoppen bij een halte op ongeveer 200 meter afstand.

Huurprijs

  • Huurprijs kantoorruimte €110,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

  • Huurprijs parkeerplaats € 240,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

  • Verrekenbaar voorschot servicekosten: € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.