Navigatie overslaan

Jungestrasse, Bürgerweide - Hamburg

Gebouw

Het kantoorpand aan de Jungestraße en Bürgerweide in Hamburg bestaat uit twee met elkaar verbonden kantoorobjecten. Het kantoorpand is erg populair mede door de prominente ligging. Beide gebouwen stammen uit de jaren 60 en maken een verzorgde indruk. Op de vijfde etage bevindt zich een doorgang tussen de beide gebouwen. In de kelder bevinden zich 63 parkeerplaatsen en op het achtergelegen parkeerdek nog eens 42. De verwarming in beide gebouwen vindt plaats door een stadsverwarming installatie. Deze installaties bevinden zich in de kelders van de gebouwen.

Locatie

De locatie is bijzonder goed bereikbaar door zowel de aanwezigheid van het nabijgelegen en belangrijke U-Bahn en S-Bahn knooppunt, station Berliner Tor, als door de ligging aan een belangrijk verkeersknooppunt. Het station Berliner Tor is zowel met de trein (S-Bahn) als met de metro (U-Bahn) te bereiken en is slechts één halte verwijderd van het centraal station Hamburg.

Naast een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer is het Object ook per auto goed bereikbaar. Het Object is vanuit diverse richtingen prominent zichtbaar. De bij de inwoners van Hamburg bekende locatie is gelegen tussen St. Georg en City Süd. St. Georg. City Süd is een belangrijke kantorenlocatie in Hamburg.

Huurprijs

  • Huurprijs kantoorruimte €145,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

  • Huurprijs archief €70,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

  • Huurprijs parkeerplaats € 1.000,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

  • Verrekenbaar voorschot servicekosten: € 40,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

  • Huurovereenkomst

Het contract is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ). De huurprijs zal jaarlijks, op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), worden geïndexeerd. Ter zekerheidstelling van het nakomen van de huurverplichting wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.