Navigatie overslaan

Displayweg - Amersfoort

Gebouw

Dit zelfstandige object aan de Displayweg 4 te Amersfoort is gelegen op een representatief kantorenpark ‘De Hoef’ in Amersfoort-Noord, het pand is door de gunstige ligging dus erg gewild. Het pand beschikt over 40 parkeerplaatsen inclusief fietsenstalling. Daarnaast zijn er 8 dubbele laadpalen aanwezig ten behoeve van het opladen van elektrische auto’s.

Het gebouw bestaat uit vier vloeren. De vloeren beschikken over ruime en lichte vloerdelen die eenvoudig naar wens in te delen zijn. De entree is in het midden van het gebouw gesitueerd. In de centrale hal bevindt zich het trappenhuis en de lift.

Locatie

De Hoef ligt in Amersfoort Noord in de oksel van knooppunt Hoevelaken (A1/A28) en aan NS Station Amersfoort Schothorst. Gerenommeerde bedrijven op de Hoef zijn onder andere Johnson & Johnson, Kamer van Koophandel, Vereniging Eigen Huis, Dr. Oetker Nederland, Staples en Sligro. Het gebied kent een representatieve mix aan panden met een gunstige ligging in Midden-Nederland.

Hoevelaken en aan NS Station Amersfoort Schothorst is Tika zowel met de auto als met het openbaar vervoer optimaal bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de rijkswegen A1 (Amsterdam-Hengelo) en A28 (Groningen-Utrecht) eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. Daarnaast stoppen diverse bussen bij het station die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

Huurprijs

Niet beschikbaar volledig verhuurd.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.