Navigatie overslaan

Hanzevast Wonen

Wonen mogelijk maken. Dat is één van de grote uitdagingen van deze tijd. Hanzevast Wonen werkt (pro)actief mee aan oplossingen. We adviseren gemeenten en ontwikkelaars vanuit een brede expertise, jarenlange ervaring en toekomstgerichte visie.

Brede focus

Op basis van een maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we als commerciële partij ook sociale woningbouw mee in de planontwikkeling. Daarnaast treden we op als eindbelegger bij duurzame nieuwbouwprojecten voor de middenhuur. Zo zijn we op meerdere terreinen de sterke verbindende schakel tussen gemeenten, bouwers en woonconsumenten.

Open blik

Projectontwikkeling begint bij de klant. Daarbij gaat het behalve om een luisterend oor en het nodige fingerspitzengevoel tegenwoordig ook om online data. Met het privacy verantwoord verzamelen van koperprofielen hebben de initiatiefnemers achter Hanzevast Wonen de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Doel van die open blik en toekomstgerichte aanpak is het optimaliseren van woonproducten in samenspraak met toekomstige bewoners. Waarbij we ons altijd de vraag stellen: zouden we hier straks zelf willen wonen?

Nieuwe inzichten

Wat wil de huizenkoper? Hoe creëer je een verbinding met de doelgroep en faciliteer je de klantreis van huizenzoekers. Eén van de initiatiefnemers van Hanzevast Wonen heeft hiervoor een online enquêteplatform helpen ontwikkelen met een landelijke reikwijdte. De continue informatiestroom die dat oplevert, zorgt voor onmisbare actuele inzichten in koperswensen. En daarmee voor een perfecte match tussen vraag en toekomstig woningaanbod. Wie had het nog over de varkenscyclus in de huizenmarkt?

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.