Hanzevast

Uw partner in vastgoed en scheepvaart sinds 1995

Over Hanzevast

Hanzevast Shipping

Uw partner in scheepvaart sinds 2001

Naar Hanzevast Shipping

Hanzevast Real Estate

Uw partner in vastgoed sinds 1995

Naar Hanzevast Real Estate

Woned

Vanaf €1.000,- investeren in duurzame huurwoningen

Ontdek Woned
Welkom bij Hanzevast

U investeert, wij voeren professioneel beheer en u ontvangt uw rendement. Klinkt logisch? Vinden wij ook. Ontdek onze fondsen onder 'Aanbod'.

Wat we doen

Meer informatie

U zoekt een bestemming voor uw vermogen. U wilt een goed rendement met voldoende zekerheid.

Beleg nu eenvoudig online met Hanzevast als uw beleggingspartner. U wordt al vanaf € 1.000,- mede-eigenaar van beleggingen in onze vertrouwde sectoren. U investeert, wij voeren professioneel beheer en u ontvangt uw rendement.

Klinkt logisch? Vinden wij ook. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

 • Vastgoed Vastgoed
 • private equity Private Equity
 • Scheepvaart Scheepvaart

Aanbod

Alle fondsen
ico-fund-1

Woned

Vanaf €1.000,- investeren in duurzame huurwoningen

INVESTERINGSFONDS

5,0% Beoogd dividendrendement
Woningen Type
LEES VERDER

Beleggen zoals u dat wilt

 1. EEN STABIELE INKOMSTENSTROOM

  U ontvangt uw rendement elk kwartaal. Dit betekent: een regelmatige inkomstenstroom die doorgaans meebeweegt met de inflatie.

 2. EEN TASTBARE INVESTERING

  U ziet waar u in investeert en weet hoe uw geldt wordt belegd. Meestal kunt u de belegging zelf volgen en we houden u middels het investeringsplatform uiteraard op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

 3. SPREIDINGSMOGELIJKHEDEN

  Het rendement van onze beleggingen ontwikkelt zich onafhankelijk van de aandelenbeurs en obligatiemarkt. Dit biedt uitstekende spreidingsmogelijkheden.

 4. TOEGANKELIJK EN GEMAKKELIJK

  Beleggen kan eenvoudig online. Dit betekent dat u snel, gemakkelijk en goedkoop kunt investeren. Deelnemen kan vaak al vanaf €1.000,-.

 5. PROFESSIONEEL

  Wij kennen de beleggingswereld door en door. Onze specialisten beheersen de gehele waardeketen, kijken vooruit, zijn realistisch en verliezen risico's nooit uit het oog.

 6. DUURZAAM

  Wij dragen bij aan een duurzame wereld. Daarom werken wij Lean & Green en selecteren we ook onze partners en beleggingen op basis van deze kernwaarde.

8,0% JSB - ms Hanze Göteborg

 • Voornoemde bonds zijn giraal uitgegeven en deze blijven ook in deze vorm bestaan. 
 • De identiteit van de houders van (ex) listed bonds, kan slechts via intermediairs (lees: banken en vermogensbeheerders kunnen worden verkregen.
 • Het is onze verwachting dat de voornoemde  intermediairs zich op het standpunt zullen stellen dat, gelet op de AVG, deze informatie niet gegeven zal worden.
 • In de beoogde communicatie resteert dan slechts de mogelijkheid het verspreiden van informatie, enerzijds via Euroclear ( en daarmee de intermediairs), anderzijds door middel van directe communicatie met de bondhouders.


Bij dezen worden de bondhouders verzocht zich, met bewijs van eigendom, direct met Hanzevast in verbinding te stellen via participanten@hanzevast.nl.

Contact

Brochure

Brochure Woned

Investeren in de Nederlandse woningmarkt, toegankelijker dan ooit. Maak kennis met Woned en download de...