Hanzevast Real Estate

Uw partner in vastgoed sinds 1995

img-banner

Onze portefeuille

Hanzevast real estate verhuurt en beheert commercieel vastgoed verspreid over heel Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van onze vastgoedportefeuille, bestaande uit woningen en kantoren.

Kantoorgebouwen

Displayweg, Amersfoort

Dit zelfstandige object met uitgebreide parkeervoorziening aan de Displayweg 4 te Amersfoort is gelegen op een representatief kantorenpark ‘De Hoef’.


Linie, Apeldoorn

La Baronne maakt onderdeel uit van het multifunctionele kantorencentrum genaamd La Bastion, gelegen op een prominente locatie in Apeldoorn Oost. 


Hengelosestraat, Enschede

Het hoogwaardige kantoorgebouw Le Mistral ligt in Enschede op een geweldige zichtlocatie. Op het Kennispark en direct tegenover de Universiteit van Twente. 


Waalhaven Zuidzijde, Rotterdam

Waalstaete heeft de beschikking over een ruime, afgesloten parkeerkelder en biedt een prachtig uitzicht over de haven. De kantoorverdiepingen zijn flexibel in te delen. 


Zonnebaan, Utrecht

Eclipse beschikt over een bijzonder fraaie entreepartij alsmede grote open vloeren en grote hoge ramen waardoor overzichtelijke ruimte vloeren ontstaan.


Oostweg, Zoetermeer

Dit hoogwaardige kantoor- annex bedrijfscomplex is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de rand van Businesspark Oosterheem.


Kronenburgsingel, Arnhem

Fraai kantoorgebouw met gunstige ligging. Voorzien van kwalitatief hoogwaardig sanitair en klimaatinstallatie. Energielabel A sinds 2019 van toepassing.


Mercator, Sittard

Riant kantoorgebouw op goed bereikbare locatie, voorzien van 60 parkeerplaatsen. Onderdeel van kantorenpark Sittard, voorzien van meerdere hoogwaardige kantoorobjecten.
Door de jaren heen heeft Hanzevast veel ervaring opgedaan met het leveren van diensten aan klanten. In samenspraak met de klant creëren wij de best mogelijke werkplekken. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar! Steven Delsmamn

Woningen

Molukkenstraat, Groningen

Het betreft 19 duurzame nieuwbouwappartementen in het appartementencomplex Satu Hati aan de Molukkenstraat in Groningen met een totale woonoppervlakte van 1.372 m². 


Boumaboulevard, Groningen

Het betreft twee luxe appartementen van 113 m² gelegen op de 7e verdieping van appartementencomplex de Stoker met een balkon op het Zuid-Westen. 


Bouwe Landlaan, Apeldoorn

Volledig gemoderniseerde en duurzame appartementen, gelegen op de bovenste verdieping met elk een eigen berging en een gebruiksrecht voor een parkeerplaats. 


Porporastraat, Zwolle

Het betreft een knus tweekamerappartement van 50 m² in Zwolle. Het complex beschikt over een zwembad, sauna en buitenterras op de 6e etage.Op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.