Hanzevast Real Estate

Uw partner in vastgoed sinds 1995

img-banner

Over ons

De kernactiviteiten van Hanzevast real estate omvatten het verhuren en het managen van commercieel vastgoed. Namens de beleggers in onze vastgoedfondsen voeren wij het financieel, commercieel en technisch beheer van onze gebouwen.  Een 24/7 nooddienst maakt ook deel uit van onze dienstverlening.

Hoogwaardige kantoorruimtes

Naast een gunstige ligging en bereikbaarheid kenmerken onze kantoorgebouwen zich door prima parkeernormen en een goede kwaliteit. Als directe vertegenwoordiger van de eigenaar is onze werkwijze erop gericht de gebouwen zorgvuldig te onderhouden. Dit stelt u als huurder in staat om u volledig op de eigen business te richten.

Een persoonlijke relatie

Als huurder heeft u een vast contactpersoon die goed op de hoogte is van het gehuurde pand en de omgeving. Op die manier zijn wij in staat in te spelen op uw wensen. Omdat een huurder/verhuurder-relatie wordt aangegaan voor meerdere jaren, vinden wij het erg belangrijk hierin te investeren.

Flexibiliteit

Uw onderneming heeft te maken met marktomstandigheden die voortdurend veranderen. Ook op het gebied van uw huisvesting wilt u flexibel zijn. Doordat wij beschikken over een kantorenportefeuille in heel Nederland, kunnen wij meedenken met uw veranderende huisvestingsbehoefte.

Duurzaamheid

Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid wordt derhalve niet enkel als ethisch verantwoord beschouwd, maar als een concrete werkwijze die zowel toekomstbestendig als van collectief belang is. Wij gaan daarom waar mogelijk over tot verduurzaming van onze gebouwen. 

Daarnaast proberen wij in overleg met onze huurders toepassingen te bedenken om het energieverbruik te monitoren, waardoor afwijkingen in het gebruik kunnen worden gesignaleerd. Als huurder krijgt u toegang tot het monitoringsysteem, waardoor u bewuster met uw verbruik om kunt gaan.


Nieuws & Updates

Door de jaren heen heeft Hanzevast veel ervaring opgedaan met het leveren van diensten aan klanten. In samenspraak met de klant creëren wij de best mogelijke werkplekken. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar! Steven Delsman

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.