Hanzevast Real Estate

Uw partner in vastgoed sinds 1995

img-banner

Onze diensten

Door de jaren heen heeft Hanzevast veel ervaring opgedaan met het leveren van diensten aan klanten. In samenspraak met de klant creëren wij de best mogelijke werkplekken.

De kernactiviteiten van Hanzevast real estate omvatten het verhuren en het managen van commercieel vastgoed. Wij staan voor hoogwaardige kantoorruimtes, een persoonlijke relatie, flexibiliteit en duurzaamheid. Van eenmanszaak tot volle werkvloer. Bij Hanzevast bent u aan het juiste adres voor een geschikte werkplek. 

Daarnaast richten wij ons ook op de verhuur van duurzame, kwalitatief hoogwaardige woningen. Duurzaamheid is een belangrijke voorwaarde voor de toekomstbestendigheid van woningen. Hanzevast streeft te allen tijde naar energielabel A als gemiddelde binnen de portefeuille. Dit wordt behaald door te investeren in duurzame nieuwbouw en door (op termijn) bestaande bouw te verduurzamen.

 1. Mijn energie

  Metsens begeleidt Hanzevast bij het inzichtelijk maken van het energieverbruik van de kantoorgebouwen. Hanzevast gebruikt hier de energie website van Metsens om het energieverbruik op een actuele en toegankelijke manier aan de huurders van de panden duidelijk te maken.

  Door het intelligent maken van de meterkast bespaart Hanzevast op vele fronten. Zo zijn er geen handmatige meteropnames meer nodig. Allerlei extra administratieve lasten worden voorkomen en een factuurcontrole wordt eenvoudig. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk gelegen in een gedetailleerd inzicht in het energieverbruik per pand voor de huurders. Hanzevast en haar huurders weten nu exact wanneer en hoeveel energie er per pand en overall verbruikt wordt.

 1. Glasvezel internet

  Het tijdelijk ontbreken van een internetverbinding is vaak een bottleneck bij verhuizingen. Doordat Hanzevast real estate haar panden nu zelf aan kan sluiten zorgt Hanzevast ervoor dat dergelijke problemen tot het verleden behoren; huurders worden aangesloten op de dag dat ze de sleutel van hun kantoorruimte ontvangen.

  Met snelheden tot 1 gigbit behoort het Hanzevast-netwerk tot één van de snelste van Nederland, terwijl de kosten voor een verbinding 50 tot 75% lager liggen dan bij de telecom- en kabelleveranciers. Hierdoor maakt Hanzevast diensten als cloud, VOIP en HD videoconference toegankelijk voor alle gebruikers.

 1. Turn key

  Hanzevast kiest per kantoor samen met haar klanten voor een opleverniveau. Het aanbieden loopt van kale ruimtes tot aan het turn key concept; kantoorruimtes die volledig gemeubileerd geleverd worden. Neem contact op met de verantwoordelijke assetmanager en bespreek uw wensen.

Onze strategie en beleid zijn voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers en huurders. Onze visie? De beste zijn! Jaap Wolters

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.