Marktleider in alternatieve beleggingen

Actief sinds 1995

img-banner

Wie wij zijn

Hanzevast is een aanbieder van hoogrenderende en fiscaal geoptimaliseerde beleggingsfondsen in vastgoed en scheepvaart. Hanzevast biedt haar meest particuliere investeerders toegang tot de professionele beleggingsmarkt die normaal alleen institutionele beleggers is voorbehouden.

Ervaring

Hanzevast heeft meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van investeringsfondsen, het aankopen en verhuren van vastgoed en het managen van schepen. Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast aankoop én beheer verzorgd voor €3,4 miljard aan vastgoedfondsen. In 31 Scheepsfondsen is ca. €600 miljoen geïnvesteerd. 

Beleid

Onze strategie en beleid zijn voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers, huurders en charteraars. Hanzevast is een dynamische onderneming waar korte lijnen, professionaliteit en integriteit erg belangrijk zijn. Dit is terug te vinden in kernwaarden als integriteit, klanttevredenheid, duurzaamheid, transparantie en gemotiveerde medewerkers.

Onze missie? Winstgevende groei door het internationaal aanbieden van innovatieve diensten. Onze visie? De beste zijn! Jaap Wolters

Vergunning

Hanzevast Capital N.V. heeft een AIFMD vergunning op grond van art 2.65 van de Wft en staat onder permanent toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandse Bank). Hanzevast capital
N.V. is opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15000004 (www.afm.nl). Jaap Wolters en Jos Westra zijn de door de AFM goedgekeurde dagelijks beleidsbepalers van Hanzevast Capital N.V.

Team

Directie

Jaap Wolters ALGEMEEN DIRECTEUR vCard

 

Jos Westra DIRECTEUR REAL ESTATE vCard

 

Peter Dekker DIRECTEUR SHIPPING vCard

Fondsmanagement

Annabel Noteboom JUNIOR CONTROLLER vCard

 

Frank Broomans ASSISTENT CONTROLLER vCard

 

Asset Management

John van Eijkelenborg TECHNICAL SUPERINTENDENT - SHIPPING vCard

 

Steven Delsman ASSET MANAGER - VASTGOED vCard

 

Michel Riksma TECHNISCH MANAGER - VASTGOED vCard

 

Peter Dijkhuizen QMS MANAGER - SHIPPING vCard

 

Freerkelien Afman TECHNISCH MANAGER - VASTGOED vCard

 

Boudewijn Hulst BUSINESS DEVELOPER vCard

Finance

Ina de Jonge ADMINISTRATEUR vCard

 

Regina Khazieva ADMINISTRATEUR SERVICEKOSTEN vCard

 

Edwin Dekker SENIOR ADMINISTRATEUR vCard

Investor Relations

Stanley Thakoersingh ACCOUNT MANAGER vCard

 

Niels Zwaneveld ONLINE MARKETEER vCard

 

André Pater ACCOUNT MANAGER vCard

 

Jonathan Bolt WERKSTUDENT

Compliance & Risk

Renzo Hof COMPLIANCE & RISK OFFICER vCard

Trackrecord

ico-fund-1

VASTGOED

Aantal fondsen 23
Aantal lopend 21
Geïnvesteerd € 820m
Eigen vermogen
€ 317m
EV/VV 39%


ico-fund-3

SCHEEPVAART

Aantal fondsen 31
Aantal lopend 13
Geïnvesteerd € 606m
Eigen vermogen € 232m
EV/VV 38%

LEES VERDER

ico-fund-3

PRIVATE EQUITY

Aantal vehikels 3
Aantal lopend 3
Geïnvesteerd € 16m
Eigen vermogen € 16m
EV/VV100%


Sponsoring

Maatschappelijke ambities motiveren ons om terug te geven aan de lokale gemeenschap waar we deel van uitmaken. Hanzevast is daarom trotse sponsor van het Noord Nederlands Orkest, Museum De Buitenplaats in Eelde en de professionele Groningse basketbalclub Donar. 

Visie

Wij geloven dat net als uw vermogen, talent alleen onder zorgvuldige begeleiding tot volle bloei kan komen. Kwaliteit is niet de optelsom van individuele muzikanten, artiesten en spelers, maar van teamwork. Verenigd bij het NNO, Museum de Buitenplaats en Donar, maakt teamwork dat het beschikbare talent meer is dan de som der delen en ongelofelijke prestaties kan bereiken die zonder deze organisaties niet mogelijk zouden zijn. Hanzevast is trots hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Noord Nederlands Orkest (NNO)

Het Noord Nederlands Orkest werd opgericht in 1862 en is daarmee Nederlands oudste professionele symfonieorkest. Het brengt symfonische muziek tot leven in de drie Noordelijke provincies, met zo’n 120 concerten per seizoen. Het NNO is het meest veelzijdige orkest van Nederland. De programmering is verrassend en breed; van puur en onversneden klassiek tot cross-overs met popmuziek. 

Donar

Sinds 1951 is Donar actief in de Nederlandse basketballwereld. Wat begon als onderdeel van studentenvereniging Vindicat eindigde in de professionele basketballclub zoals Donar dat nu is. In de historie van Donar werd zes keer het landskampioenschap veroverd en vijf keer de NBB-beker. In de loop der jaren heeft de club diverse malen meegespeeld in Europese toernooien. 

Museum De Buitenplaats

Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur tot liefhebbers van historische en moderne architectuur. Het museum streeft naar het tentoonstellen van figuratieve kunst in de breedste zin van het woord. Hierbij focust het museum op hedendaagse kunst, werk op papier, illustratie, klassieke moderne kunst, tuinarchitectuur en aspecten van de natuur, zowel in het museum als in het Nijsinghhuis en tuin. 


Downloads

 1. Vergunning

  Download
 2. Belangenconflictenbeleid

  Download
 3. Beloningsbeleid

  Download
 4. Gedragscode

  Download
 5. Jaarrekening 2017

  Download
 6. Jaarrekening 2016

  Download
 7. 10 trends en ontwikkelingen in de Nederlandse woningmarkt

  Download
 8. Jaarrekening 2018

  Download
 9. Statuten Hanzevast Capital N.V.

  Download