Renovatie Waalhaven

Zuidezijde 2 Rotterdam

img-banner

Renovatie entree

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de verbouwing van de entree van het pand ‘Waalstaete’. Het doel van deze verbouwing was; de entree aantrekkelijker  maken en een ‘wauw’ gevoel creëren wanneer men het pand binnenkomt. 

Het ontwerp is gemaakt door De Zwarte Hond, ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw, uit Groningen. De uitvoering is vervolgens gedaan door Hofrijn BV aannemers & installatiebedrijf uit Rotterdam.

De verbouwing is nog niet geheel afgerond maar bij deze willen wij u toch alvast een inkijkje geven in hoe het geheel eruit zal komen te zien.  Zodra ook de verbouwing aan de buitenzijde compleet is afgerond en opgeleverd zullen wij dit uiteraard weer met u delen.


Voor:


Na:


Geschreven door Joost Bontjer