Hanzevast verhuurt én verduurzaamt kantoorruimte Palazzo Giardino

Twee nieuwe huurovereenkomsten voor 5 jaar afgesloten

img-banner

Hanzevast heeft met ingang van 1 november twee nieuwe huurovereenkomsten afgesloten. Twee afzonderlijke partijen vinden de komende 5 jaar hun onderkomen in Palazzo Giardino aan de Oude Middenweg in Den Haag. Hanzevast zet daarnaast in op de verduurzaming van het gebouw. 

In totaal wordt er 2.885m² kantoorruimte in Palazzo Giardino gehuurd door beide partijen. Palazzo Giardino is een modern kantoorgebouw met een zeer gunstige ligging. Het pand is gevestigd aan de rand van het bedrijventerrein Forepark en ligt nabij verschillende snelwegen (A4, A12 en A13). Daarnaast is Palazzo Giardino goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Na het sluiten van de recente huurovereenkomsten bedraagt de totaal verhuurbare vloeroppervlakte in Palazzo Giardino nog ca. 543 m².

Palazzo Giardino, Oude Middenweg 55, Den Haag

Duurzaamheid en renovatie

Hanzevast heeft in het kader van duurzaamheid besloten om te investeren in de verduurzaming van het gebouw. Het energielabel van Palazzo Giardino zal middels deze investering teruggebracht worden naar energielabel A, met als gevolg dat er flink bespaard wordt op het energieverbruik in het gebouw. Daarnaast krijgt het gebouw een upgrade middels het renoveren van de entree op de begane grond.

Geschreven door