Donar en Hanzevast vieren 20-jarig jubileum

Samenwerking onlangs bekroond met feestelijke avond

img-banner

Op 27 mei 2019 vierden Donar en Hanzevast dat laatsgenoemde precies 20 jaar sponsor van Donar was. Hanzevast is van 1999 tot 2009 hoofdsponsor geweest van de basketbalclub, die op dit moment in de finale om de Nederlandse landstitel strijdt tegen Landstede Zwolle. Onlangs werd de samenwerking uitgebreid gevierd tijdens een feestelijke avond met (oud-)bestuursleden van de club en personeelsleden van Hanzevast.

Na de periode als hoofdsponsor is Hanzevast als Stersponsor verbonden gebleven aan Donar. In de tijd waarin Hanzevast sponsor is van Donar werd zowel de landstitel als de beker maar liefst 5 keer behaald. Daarnaast werden de nodige successen in Europa behaald. 

Onlangs werd tijdens de play-off wedstrijd tegen Den Helder Suns (102-52 winst voor Donar) de samenwerking uitgebreid gevierd door (oud-)bestuursleden van Donar en Hanzevast. Tijdens deze avond werd er door de genodigden gedineerd in MartiniPlaza, werden er herinneringen opgehaald en kon men genieten van een goed spelend Donar. 


Jaap Wolters (algemeen directeur Hanzevast), beschrijft de samenwerking tussen Donar en Hanzevast


Hanzevast bedankt Donar voor de mooie momenten die zij haar supporters en de basketballiefhebbers in en rondom Groningen heeft gebracht en kijkt uit naar het vervolg van de samenwerking. Daarnaast wenst Hanzevast de club veel succes in de finale om de felbegeerde landstitel. 

Geschreven door