De beste man op de juiste plaats

Als langstzittende accountmanager met meer dan 20 jaar ervaring bij Hanzevast Capital is hij voor veel beleggers hét gezicht van Hanzevast. Met trots vermelden we dat Stanley Thakoersingh benoemd is tot Hoofd Sales. Proficiat!

img-banner

Drie mijlpalen aan de dageraad van Hanzevast: Op 9 januari 1998 werd Hanzevast Capital opgericht, een paar maanden later plaatste het bedrijf haar eerste vastgoedfonds in de Nederlandse markt en in 1999 richtte Stanley Thakoersingh zijn bureau in als de nieuwe medewerker op de afdeling klantenadministratie. We zijn onderhand meer dan 20 jaar verder en sindsdien er is veel gebeurd: Hanzevast breidde het investeringsaanbod uit met schepen en private equity, plaatste 30 vastgoedfondsen en 33 scheepsfondsen en heeft voor meer dan 1,5 miljard euro aan vermogen beheerd, maar één ding is hetzelfde gebleven: tijdens goede en slechte tijden stond Stanley Thakoersingh onze klanten altijd te woord. Sinds 2006 is hij een van onze accountmanagers en vanaf heden het hoofd van deze afdeling.

Zowel binnen het bedrijf als onder onze klanten is hij altijd zeer gewaardeerd geweest voor zijn betrokkenheid, klantgerichtheid en vakkennis. De directie van Hanzevast Capital heeft er dan ook alle vertrouwen in dat met deze benoeming de continuïteit van een goede dienstverlening naar onze klanten wordt gewaarborgd en uitgebouwd.

De heer Thakoersingh is voor al uw vragen en opmerkingen graag beschikbaar.

sthakoersingh@hanzevast.nl

Geschreven door Boudewijn Hulst